Moa Andrén och Tove Fogelström.

Moa Andrén och Tove Fogelström.

 

AndrénFogelström arbetar med arkitektur i alla skalor. Vi står för en utforskande och samtida arkitektur med genomtänkt relation till beställarens önskemål och platsens förutsättningar, alltid med särskild omsorg om detaljer och materialval.

Vi drivs av arbetsglädje och ett genuint arkitekturintresse. Genom stort engagemang, professionalitet och lekfullhet skapar vi framgångsrika samarbeten med såväl privata beställare som byggföretag och fastighetsutvecklare. Tillsammans gör vi världen lite finare.

………

AndrénFogelström drivs av arkitekterna Moa Andrén och Tove Fogelström.

Moa är van att leda och utveckla projekt inom såväl tidiga programskeden som projektering och har särskild erfarenhet av flerbostadshus, idrottsbyggnader, fritidshus och stadsutveckling. Moa var tidigare kontorschef på DinellJohansson arkitekter.

Tove är van att leda och utveckla projekt inom såväl tidiga programskeden som projektering, och har jobbat i flertalet stora komplexa projekt i tät stadsmiljö såväl som flerbostadshus, privata bostäder och fritidshus. Tove har tidigare medverkat i ledningsgruppen på Varg Arkitekter.

Moa och Tove har undervisat på Arkitekturskolan KTH och medverkar regelbundet som gästkritiker och föreläsare på masterutbildningen.

………

Priser, publikationer, utställningar

- Andra pris i tävlingen om framtidens skola, anordnad av Sisab 2018. 

- Utsiktsplatser och klot på Vårbergstoppen ställs ut i Stockholmsrummet på Kulturhuset, 2018.

- Projektet i Kaggeboda har publicerats i bland annat Svenska Dagbladet, Oak Magazine, Residence, Interior Design och Visit Sweden.